Top

Potje Geluk

Bij ieder Potje Geluk wordt een handgeschreven kaartje verstuurd en inmiddels heb ik al honderden kaartjes voor Potje Geluk mogen schrijven. Soms is dat één korte rake zin, soms een gedichtje of een prachtig verhaal.

Heb jij geen idee wat je op jouw kaart wilt schrijven of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Hier deel ik op basis van de honderden berichten van anderen mijn inspiratie met jou. Het doel van het kaartje is dat je laat weten dat je aan iemand denkt, dus hoe lang, kort, simpel of poëtisch jouw tekst ook is: je tovert sowieso een grote glimlach op iemands gezicht.

Kort en krachtig

Liefs (naam)

Jullie doen het geweldig! X papa / mama / naam (deze was voor een kersverse moeder)

Ik denk aan je!

You got this!

Omdat ik jou al het geluk van de wereld wens.

Omdat je de liefste (schoon)mama / papa / broer / zus / vriend / vriendin… bent

Bedankt dat je er altijd voor mij bent.

Omdat je de leukste bent!

Je bent een geweldig mooi mens en een waardevolle vriend(in)…

Bij deze stuur ik al het geluk van de wereld jouw kant op!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op naar een nieuw levensjaar vol liefde en geluk! X

Er komt snel meer geluk op je pad! X

Fijn dat jij er altijd voor mij bent.

Je mag trots zijn op jezelf!

Een Potje Geluk en een dikke knuffel. Ik mis je.

Je bent een super mama / papa / oma / opa / broer / zus…

Bedankt voor je support!

Jij verdient als geen ander een Potje Geluk.

Een Potje Geluk omdat je een topmens bent.

Een Potje Geluk speciaal voor jou, omdat je het verdient!

Toen ik dit Potje Geluk tegenkwam moest ik meteen aan jou denken.

Wat geef je cadeau aan iemand die alles al heeft? Een Potje Geluk! Dat al je dromen mogen uitkomen.

Een Potje Geluk voor heel veel woonplezier op jullie nieuwe stek! Gefeliciteerd! En nu volop genieten.

Heel veel liefs (naam)

Sterkte

Hier zijn woorden voor. Met dit Potje Geluk wil ik je alle geluk van de wereld toewensen. Als ik iets kan doen, laat je het dan weten? Liefs

Omdat je in deze tijd wel een Potje Geluk kan gebruiken. Ik denk aan je.

Deze tijd had er heel anders uit moeten zien. Het zit allemaal niet mee en ik wil laten weten dat ik aan je denk. Met heel veel positiviteit en een beetje geluk komen jullie hier weer bovenop. Tot snel! Heel veel liefs.

Het gaat nu misschien even wat minder maar ik hoop dat je door deze periode op langere termijn juist weer meer van het leven kan genieten. Keep your head up!

Wanneer het even tegenzit kan je hiernaar kijken en denken aan leuke momenten, of aan ons 😉

Wat ben jij een powervrouw! Zoveel kracht en positiviteit, ondanks de tegenslagen die je hebt gehad en de uitdagingen die je nog te wachten staan. Als iemand een Potje Geluk verdient dan ben jij het wel! Al het geluk van de wereld als het aan ons ligt. Weet dat je altijd bij ons terecht kan voor een praatje, dikke knuffel of een slechte grap. We kunnen niet wachten tot het moment dat we weer samen kunnen proosten. Heel veel liefs.

We willen jullie kracht en geluk toewensen. Hopelijk kunnen we snel gezond en samen proosten.

Wat ben ik trots op jou! Je bent een enorme powervrouw die haar schouders nooit laat hangen en maar doorgaat. Ik gun jou zo het geluk dat je nu gevonden hebt!

Succes

Een nieuw en spannend avontuur. Ik heb er alle vertrouwen in, jij kan dit! Zéker met dit Potje Geluk!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We vinden het super stoer dat je deze nieuwe uitdaging aan gaat. Met jouw enthousiasme, doorzettingsvermogen, kwaliteiten én dit Potje Geluk kom jij er wel!

Een Potje Geluk om je heel veel geluk te wensen met je nieuwe baan! Ik weet zeker dat het allemaal goed komt. Toch heeel veel succes in deze spannende tijd. Liefs!

Ik hoop dat jij hier inspiratie uit haalt voor jouw handgeschreven kaartje! Je kan het Potje Geluk natuurlijk ook zelf ontvangen en persoonlijk overhandigen. Als je de notitie bij jouw bestelling leeg laat, dan krijg je een extra kaart bij je bestelling die je zelf kan schrijven.

Geniet van deze mooie dag!

Liefs,
Dianne