Binnen 3 werkdagen verstuurd naar Nederland, België en andere Europese landen

Top

Over

Potje geluk

OVER ONS

Potje Geluk is tijdens de corona lockdown in 2020 opgericht met de missie om zoveel mogelijk positiviteit te verspreiden, door mensen een persoonlijk geluksmomentje te bezorgen. Wij geloven namelijk dat hoe meer positiviteit we uitstralen en aan anderen geven, hoe meer we daarvan terugkrijgen.

 

Potje Geluk gaat niet over ‘geluk hebben’. Het gaat over hoe we omgaan met wat er in ons leven gebeurt en om ondanks die omstandigheden het positieve ervan in te zien en geluk na te streven. Dat is de belangrijkste les die ik, Dianne, de afgelopen jaren heb geleerd: hoe moeilijk of uitdagend de situatie ook is, hoe je ermee omgaat bepaalt uiteindelijk hoe happy je bent.

 

Potje Geluk is er voor iedereen die een ander een beetje extra aandacht en liefde gunt, om van de wereld samen – hoe kleinschalig ook – een mooiere plek te maken.

 

ONZE PRODUCTEN

De producten van Potje Geluk zijn uniek en met liefde handgemaakt. We gebruiken de mooiste materialen om persoonlijke cadeaus en woonaccessoires te maken die mensen verrassen, opvrolijken of ontroeren. Omdat we vinden dat het ‘drukke leven’ van tegenwoordig niet ten koste mag gaan van het geven van liefde en aandacht, worden alle webshop bestellingen altijd mooi ingepakt en met een handgeschreven kaart verstuurd.

 

We vinden het belangrijk dat onze producten zo lang mogelijk mooi blijven. Dat maakt het geven van een Potje Geluk niet alleen uniek en persoonlijk, maar ook duurzamer.

 

Op de hoogte blijven van Potje Geluk? Volg Potje Geluk dan op Instagram of Facebook.

Liefs, Dianne