Binnen 5 dagen geleverd in Nederland en België

Met liefde handgemaakt

Top

Over

Hi

Ik ben Dianne. Het gezicht achter Potje Geluk. Een levensgenieter en kersverse onderneemster met een missie om de wereld een stukje positiever te maken door het verspreiden van zoveel mogelijk Potjes Geluk.

Voordat ik met deze webshop begon werkte ik als marketeer bij een sportplatform in Amsterdam. Ik had een geweldige baan, tot Corona uitbrak en mijn contract niet kon worden verlengd. Balen, maar hey: stilzitten is niets voor mij en een eigen bedrijf starten staat al forever op mijn bucketlist. Nu had ik tenminste geen excuus meer om er niet voor te gaan.

Begin voordat je er klaar voor bent

Al meer dan zes jaar lang doe ik niets liever dan het opzetten en managen van creatieve projecten. Daarbij voel ik een enorme drive om anderen het gevoel te geven dat zij no matter what alles in het leven aankunnen.

Zo gaf ik mijn moeder het eerste Potje Geluk cadeau voor een van de spannendste en minder leuke gebeurtenissen in haar leven. Ze was er zo blij mee dat ik dacht: ik wil meer mensen op deze manier empoweren en positiviteit verspreiden! Een dag later werd ik zo enthousiast van het idee dat ik er niet van kon slapen. Dus heb ik op een dinsdagnacht om 3 uur een domeinnaam geclaimd en social media accounts aangemaakt. Onder andere zodat ik de volgende ochtend niet meer terug kon. Iets met: ‘start before you’re ready’ en tot nu toe heb ik daar nog geen moment spijt van gehad! Dat was stap één, de volgende stap is om samen met jou zoveel mogelijk positiviteit de wereld in te sturen. Let’s go!

Benieuwd naar mijn ondernemersavontuur? Volg Potje Geluk dan op Instagram.

You don't have permission to register

Reset Password