Top

Veelgestelde vragen

Bestellen en verzenden

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Je kunt natuurlijk niet wachten tot jouw Potje Geluk bezorgd is. Omdat alle Potjes Geluk handgemaakt zijn, kaartjes met de hand worden geschreven en alle Potjes Geluk mooi ingepakt worden duurt het 1-5 dagen tot jouw Potje Geluk is bezorgd. Meestal gaat het gelukkig sneller. Zodra jouw Potje Geluk verzonden is ontvang je een track en trace link via de mail. Bij grote uitzondering doet Post NL er iets langer over tot jouw pakketje is bezorgd maar de bezorgers hebben het druk doen hun uiterste best.

Ik wil een Potje Geluk bestellen voor een jarige. Kan ik het Potje Geluk op zijn / haar verjaardag laten bezorgen?

Super leuk dat je een Potje Geluk cadeau wilt geven! Het handigste is als je de bestelling uiterlijk 5 dagen vóór de verjaardag van de jarige plaatst, maar hoe eerder je de bestelling plaatst, hoe groter de kans dat het pakketje op tijd binnen is en hoe leuker de voorpret. Schrijf in de notities jouw persoonlijke felicitatie voor de jarige en voeg eraan toe ”uitpakken op <datum verjaardag>”. Ik schrijf op de doos dat het pakketje op die datum uitgepakt mag worden. Zo blijft het dus tot die tijd een verrassing!

Ik wil meer dan één Potje Geluk versturen. Hoe doe ik dat?

Love it! Als je de Potjes Geluk naar verschillende adressen wilt opsturen, kan het beste aparte bestellingen plaatsen. Wil je de Potjes Geluk zelf overhandigen? Dan kan je één bestelling plaatsen. Bij ieder Potje Geluk krijg je een leeg kaartje dat je zelf kan schrijven.

Ik wil mijn Potje Geluk liever persoonlijk overhandigen. Kan ik het kaartje zelf schrijven?

Absoluut! Als je het Potje Geluk voor jezelf bestelt ontvang je het mooi ingepakt en met een leeg kaartje thuis, zodat je het kaartje zelf kan schrijven.

Ik wil iemand in het buitenland met een Potje Geluk verrassen. Kan dat?

Dat kan zeker. Wil je een Potje Geluk naar België of Duitsland versturen? Dan kan je gewoon een Potje Geluk via de webshop bestellen zoals je gewend bent. De verzendkosten van €2,50 worden bij het afrekenen verrekend. Wil je een Potje Geluk naar een ander land versturen? Neem even contact op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Ik wil een Potje Geluk versturen maar ik heb geen idee wat ik op het kaartje moet schrijven. Help!

No worries. Het doel van het kaartje is dat je laat weten dat je aan iemand denkt, dus hoe lang, kort, simpel of poëtisch jouw tekst ook is: je tovert sowieso een grote glimlach op iemands gezicht. Kan je toch wel wat hulp gebruiken? In deze blog deel ik op basis van de honderden berichten van anderen mijn inspiratie om je op weg te helpen.

Ik wil een bestelling plaatsen namens mijn bedrijf, kan ik een BTW factuur ontvangen?

Natuurlijk! Stuur voordat je een bestelling plaatst even een mailtje met de gewenste bestelling via het contactformulier, dan maak ik met liefde een factuur.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen betaalbevestiging ontvangen. Watsgeburt?

Geen paniek 🙂 Als je de bevestigingsmail niet kan vinden zit ‘ie meestal in je spam-inbox. Zo niet, stuur dan een mailtje via het contactformulier, dan kan ik de factuur nasturen.

Droogbloemen

Kan ik een Potje Geluk op maat laten maken, bijvoorbeeld in een zelfgekozen kleur?

Heb je een tof, eigen idee? Wil je een Potje Geluk in jouw logo kleuren laten maken of denk je aan een speciaal thema of interieur? Vanaf een bestelling van 30 stuks maak ik voor jou een Potje Geluk op maat. Stuur via het contactformulier even een mailtje, dan neem ik direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Is 30 stuks voor jou teveel maar heb je wel een tof idee? Ik ben regelmatig op zoek naar nieuwe kleurinspiratie voor Potje Geluk en luister daarbij altijd naar de wensen van mensen zoals jij. Ik zou het dus heel erg leuk vinden om jouw ideeën te horen! Stuur je even een mailtje via het contactformulier? Dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.

Hoe lang blijven de droogbloemen in mijn Potje Geluk mooi?

De droogbloemen worden met heel veel zorg en liefde gedroogd en uitgekozen en blijven daardoor minstens een jaar mooi. Soms zelfs levenslang. In tegenstelling tot wij mensen houden droogbloemen alleen niet van zon, dus om verkleuring te voorkomen kan je het Potje Geluk beter niet in direct zonlicht plaatsen.

Kaarsen

Ik wil een kaars bij mijn Potje Geluk bestellen, krijg ik evengoed een kurk bij mijn Potje Geluk?

Jazeker! Ieder Potje Geluk wordt afgesloten met een kurk verstuurd. De kaars en / of kaarshouder krijg je er los bij.

Wholesale

Ik heb een eigen winkel / webshop. Kan ik jouw Potjes Geluk ook verkopen?

Wat een eer, leuk! Als je contact opneemt via de wholesale pagina, dan stuur ik zo snel mogelijk de wholesale brochure naar je op met alle informatie en prijzen.

 

Samenwerken

Ik heb een tof idee voor een samenwerking. Sta je daarvoor open?

Wil je een mailtje sturen via het contactformulier? Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Overig

Hoe heet je?

Hoi, aangenaam! Ik ben Dianne, 30 jaar en ik woon in Heiloo. Toen ik tijdens de eerste corona lockdown bij baan kwijtraakte ben ik Potje Geluk gestart. Nu zijn we een jaar verder en vind ik het zó gaaf dat mensen elkaar op zo’n persoonlijke manier door heel Nederland verrassen met een Potje Geluk. Zo maken we samen de wereld een stukje positiever. Dit is mijn ultieme missie en de reden dat ik ‘s ochtends dolblij m’n bed uit spring. Dus mocht je een Potje Geluk besteld hebben of dat van plan zijn: dankjewel!!

Valentijnsdag Potje Geluk
Droogbloemen Potje Geluk
Potje Geluk full of love